Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ


     Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  ΒΡΑΒΕΥΕΙ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ .

  Τους κόπους 66 παιδιών που προέρχονται από τρίτεκνες οικογένειες και κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας κατά το τρέχον σχολ.έτος, επιβράβευσε  την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας.

   Σε μια λιτή αλλά συγκινητική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου, τα μέλη του συλλόγου συνεχάρησαν τα παιδιά τους για τις επιτυχίες τους και τα ενθάρρυναν με αιδιοδοξία να προχωρήσουν στη ζωή τους.  O Γ.Γρ. του Συλλόγου κ. Β. Παπουτσής ανακοίνωσε τα ονόματα των επιτυχόντων  στους οποίους και επιδόθηκαν αναμνηστικοί πάπυροι, δωροεπιταγές και βιβλία.

   Στη χθεσινή εκδήλωση παρόντες ήταν και απηύθηναν χαιρετισμό  η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Δημήτριος, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και της ΟΠΟΤΤΕ κ. Θ. Κοντός.
    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας κ. Θ. Θεοδωρόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ αλλων τα εξής: “Οι νέοι που σήμερα βρίσκονται μέσα και έξω απο αυτή την αίθουσα, είναι τα μεγαλύτερα θύματα αλλά και οι πραγματικοί ήρωες της Ελλάδας στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου